Nieuw: ETNA MilkBase

Perfect vers melkschuim voor de perfecte latte macchiato of cappuccino. Ontdek onze ETNA MilkBase, een slimme machine die in een handomdraai heerlijk, vol melkschuim creëert.

ETNA MilkBase black background

Kenmerken

  Espresso
Zetsysteem: Geschikt voor gebruik in combinatie met Dorado Espresso Medium
 
Tijd: 30 seconden
 
Aantal personen: 20 en meer
 
Afmetingen: H x B x D: 486,5 x 270 x 404,5 mm

Perfect vers melkschuim voor de perfecte latte macchiato of cappuccino. De MilkBase is een slimme machine die in een handomdraai heerlijk vol melkschuim creëert. Samen met onze Dorado Espresso Medium de ideale combinatie voor een Barista ervaring met gemak, snelheid en consistente kwaliteit in één machine. De MilkBase is geschikt voor elke melksoort; volle melk, sojamelk, havermelk, geitenmelk. Onze machine kan elke eiwithoudende melksoort opschuimen tot een mooie, volle schuimwolk. Met steeds dezelfde schuimkwaliteit.

Complete reiniging met één druk op de knop

De MilkBase heeft een volautomatisch, gepatenteerd reinigings- en spoelsysteem waardoor het reinigen van het systeem zeer eenvoudig is en een schoon systeem gegarandeerd is. Voor een complete reiniging is alleen het toevoegen van een reinigingstablet in de daarvoor bestemde container en één simpele druk op de knop nodig. De reiniging gebeurt vervolgens volledig geautomatiseerd.

Stabiele temperatuur, consistente schuimkwaliteit

Elke latte macchiato en cappuccino hoort dezelfde kwaliteit melkschuim te hebben. De juiste temperatuur bij de bereiding ervan is essentieel. Uniek aan de MilkBase is dat de temperatuur van de melk die gebruikt wordt geen invloed heeft op de eindkwaliteit van het melkschuim. Ons high-end heatersysteem is voorzien van twee heaters die elk over hun eigen temperatuutmeting en -regeling beschikken. Daardoor wordt automatisch het vermogen geregeld dat nodig is voor de verwarming van de melk naar het gewenste eindresultaat. Dat garandeert, kop na kop, een perfecte schuimkwaliteit.

Verkoopadressen

Vind uw ETNA dealer

Zoek naar dealers in uw buurt

Technische specificaties
  • High-en heatersysteem met 2 heaters
Kenmerken
  • Unieke techniek voor temperatuurcontrole
  • Afmeting H x B x D: 486,5 x 270 x 44,5 mm
  • 4.3 Touch TFT
  • Volume: 4 liter
Gebruiksgemak
  • Volautomatisch, gepatenteerd reinigings- en spoelsysteem
Vind uw ETNA dealer
Informatie aanvragen
Opties en accessoires
433