iStock_000033321870_Large
Technologie

Diverse koffietechnologieën

Elke dag weer genieten miljoenen mensen van koffie. En wij genieten ervan om dat mogelijk te maken! Bij ons heeft u de keuze uit diverse zettechnologieën zoals espresso of instant. Er is altijd een koffiemachine die past bij uw organisatie.

In 3 stappen naar uw ETNA machine
Espresso
Espresso koffie
Superieure koffie gemaakt van verse bonen. Per kop maalt de koffiemachine de koffiebonen waarna er, onder hoge druk, heet water doorheen wordt geperst. Echte espresso herken je aan een laagje lichtbruine crèma.
Ontdek onze Espresso machines
Instant
Instant koffie
Instantkoffie, in de volksmond beter bekend als oploskoffie is een ideale methode om in zeer korte tijd prima koffie te zetten. En dat zonder restafval.
Ontdek onze Instant machines
Fresh Brew
Filter koffie
Voor grote koppen of kannen is filterkoffie veruit het meest geschikt. Deze koffie wordt op een speciale manier gebrand en gemalen om binnen korte tijd, de maximale extractie van smaak en aroma naar boven te halen.
Ontdek onze Filter machines
Liquid
Vloeibaar koffie concentraat
De concentraat techniek wordt vooral gebruikt in omgevingen waar grote hoeveelheden dranken worden geschonken. De machines werken met luchtdicht verpakte vloeibare concentraten zoals koffie of chocolade, deze kunnen op kamertemperatuur worden bewaard.
Ontdek onze vloeibaar concentraat machines
189