Sfeerbeeld Dorado

Koffiemachines uit de ETNA Dorado lijn zijn perfect op hun plek in een stijlvolle omgeving waar kwaliteit telt, zoals een modern kantoor of bij het ontbijtbuffet in een hotel. De ETNA Dorado lijn geeft u maximale variëteit. De koffiemachines zijn verkrijgbaar in alle zetsystemen en capaciteiten én bieden de nieuwste ETNA features. Kenmerkend voor ETNA Dorado-machines is de combinatie van aangenaam strak design met de robuuste ETNA-technologie waar u jarenlang elke dag op kan vertrouwen.

Kenmerken

  • SmartTouch – Een exclusief 7" touchscreen, gemonteerd achter 2 mm dik veiligheidsglas. Recepten, drankenmenu, logo en taal volledig instelbaar naar uw behoefte. 
  • Robuuste stalen behuizing – Stabiele zincor/sendzimir behuizing met hoogwaardige matzwarte poedercoating
  • SmartSense – 2 bekersensoren en intelligente uitgifteverlichting (LED) begeleiden de gebruiker op een intuïtieve wijze. 
  • Gescheiden heet wateruitgifte – Nooit meer thee met koffiesmaak
  • SmartFlex – In hoogte verstelbaar en draaibaar bekerplateau met kannenfunctie, vergemakkelijkt gebruik van eigen bekers (duurzaam) en hogere glazen voor koffievariaties. Robuust ETNA patent.
Header Opties & accessoires

Opties & accessoires

Onze koffiemachines kunnen uitgevoerd worden met opties en accessoires zoals een koppenwarmer, onderkast of (cashless)betaalsystemen. Hier vindt u een verkort overzicht van de diverse mogelijkheden. 

Ontdek onze mogelijkheden
198