iStock_000033321870_Large
Nieuws

Blijf op de hoogte

ETNA is volop in beweging. Wij zitten nooit stil. Om u mee te nemen in deze ervaring, nodigen wij u van harte uit om ons te volgen op de diverse media kanalen zoals LinkedIn, Facebook en Youtube. In onderstaand overzicht leest u de belangrijkste gebeurtenissen van de laatste maanden.

Nieuwsberichten
Winnaars
Coffee Professionals Cup website

1e prijs Coffee Professionals Cup 2017

Onlangs werd de 5e editie van de Coffee Professionals Cup gehouden in Stockholm. Deze wedstrijd, georganiseerd door Nestlé Professional Sweden, is gericht op het verhogen van de koffiekwaliteit op het werk. Martin Bäcklund en Kalle Melander van het bedrijf PacsOn wonnen de wedstrijd met de coffeemaxx 3000 machine vervaardigd door ETNA. In de Coffee Professionals Cup tonen 5 baristateams in verschillende rondes hun koffiekennis, technisch vakmanschap en gevoel voor smaak en presentatie. 

ETNA feliciteert PacsOn met het behalen van dit succes! Meer informatie over deze wedstrijd kunt u vinden via deze link (vanaf 1:11 min)

Instant Compact
Beursstand 2017

Introductie Instant Compact op Eu'Vend

Van 27 tot en met 29 april lanceerden wij onze Instant Compact op de Eu'Vend coffeena in Keulen. 

De instant compact is een kleine doch veelzijdige koffiemachine die met één druk op de knop tien koffievariaties bereidt op basis van koffie, topping, chocolade en bijvoorbeeld suiker. Met een afmeting van 52,4 (h) x 32 (b) x 51,5 (d) cm past deze koffiemachine altijd onder het keukenkastje. Deze machine kan tevens geleverd worden met een 3 liter watertank.

Video ETNA beurspresentatie: ETNA at Eu'Vend coffeena

309