165 jaar geleden is ETNA begonnen als ijzergieterij, de oranje kleur van het hete gietijzer, het kenmerkende beeldmerk van de 2 ijzergieters en de naam ETNA, vernoemd naar de actieve vulkaan de ETNA, zijn een duidelijke blijvende verwijzing naar dit verleden en koesteren wij. 

De robuuste koffiemachines van ETNA zijn gemaakt om keer op keer de perfecte kop koffie te zetten. En dat proeft u. Die betrouwbare kwaliteit is het resultaat van gedegen vakmanschap, ontwikkeling van eigen technologie en de drive om te blijven innoveren. Onze duurzame koffiemachines hebben een lange levensduur. Dat is goed voor onze wereld en kostenbesparend. Want ETNA gelooft in premium kwaliteit voor een betaalbare prijs. Bij aanschaf én tijdens het gebruik. Daarom kiezen onafhankelijke dealers steeds vaker voor ETNA. Zij weten dat ze ook kunnen rekenen op de enorme inzet van onze gedreven vaklieden, technici en support-medewerkers. Net als onze machines en de energie van goede koffie: Simply Unstoppable

Corporate video
Play

Bekijk onze corporate video

_B5A2783 bewerking-1

Onze passie

Wij zijn gepassioneerd door koffie, duurzaamheid en technologie.

Onze visie

  • Wij geloven niet in een wegwerpmaatschappij. Wij geloven in de ontwikkeling en productie van koffiemachines van hoge kwaliteit en met een lange levensduur.
  • Wij geloven niet in een bedrijfsmodel gebaseerd op de verkoop van reserveonderdelen. Wij geloven dat een koffiemachine in principe niet kapot mag gaan.
  • Wij geloven dat consumenten tegenwoordig hoge verwachtingen hebben aan de kwaliteit van koffie, zowel thuis als daarbuiten. De lekkerste koffie bieden op een consistente manier is essentieel.
Etna 4236.jpg
Sfeerbeeld Dorado

Onze ambitie

  • Wij willen betrouwbaar ontwikkelen en bouwen professionele koffiemachines. Door het selecteren en ontwikkelen van hoge kwaliteit componenten, gecombineerd met ETNA software willen we de servicekosten tot een minimum beperken en de klanttevredenheid maximaliseren.
  • We willen robuust bouwen op de lange termijn relaties met onze partners, waarde toevoegen aan hun bedrijf door middel van innovatie, maatwerk en de laagste total cost of ownership.
  • Wij willen een verantwoordelijk bedrijf zijn. Verantwoordelijk voor onze medewerkers, onze zakenpartners en de planeet. 
Kernwaarden

ROBUUST
BETROUWBAAR
VERANTWOORDELIJK

Onze waarden die ons merk – dagelijks - leiden.

295