Vakmanschap sinds 1865

Van ijzergieterij tot producent van koffiemachines

165 jaar geleden is ETNA begonnen als ijzergieterij, de oranje kleur van het hete gietijzer, het kenmerkende beeldmerk van de 2 ijzergieters en de naam ETNA, vernoemd naar de actieve vulkaan de ETNA, zijn een duidelijke blijvende verwijzing naar dit verleden en koesteren wij. 

De robuuste koffiemachines van ETNA zijn gemaakt om keer op keer de perfecte kop koffie te zetten. En dat proeft u. Die betrouwbare kwaliteit is het resultaat van gedegen vakmanschap, ontwikkeling van eigen technologie en de drive om te blijven innoveren. Onze duurzame koffiemachines hebben een lange levensduur. Dat is goed voor onze wereld en kostenbesparend. Want ETNA gelooft in premium kwaliteit voor een betaalbare prijs. Bij aanschaf én tijdens het gebruik. Daarom kiezen onafhankelijke dealers steeds vaker voor ETNA. Zij weten dat ze ook kunnen rekenen op de enorme inzet van onze gedreven vaklieden, technici en support-medewerkers. Net als onze machines en de energie van goede koffie: Simply Unstoppable

Corporate video
Play

Bekijk onze corporate video

Onze visie

ETNA gelooft in premium kwaliteit voor een betaalbare prijs. Dat betekent dat onze robuuste koffiemachines betrouwbaar en stabiel zijn, dat ze een lange levensduur hebben en lage onderhoudskosten. Onze koffiemachines zijn al duurzaam in gebruik  –  reduce, repair, reuse – en we hebben de ambitie om ze volledig CO2-neutraal te produceren.

Duurzaamheid
_B5A2793 bewerking-1
_B5A2146 bewerking-1

Onze missie

Met gedegen vakmanschap, slim gebruik van eigen technologie en de drive om te blijven innoveren speelt ETNA al 165 jaar in op actuele klantbehoeften. Die kennis en ervaring zetten we in om bezoekers en medewerkers ook op het werk te laten genieten van de luxe koffiebelevenis die zij tegenwoordig gewend zijn.
 

Service

Onze dealers kunnen met hun technische vragen over onze koffiemachines terecht bij onze technical support afdeling. Onze collega's beantwoorden alle vragen en verzorgen daarnaast de technische trainingen. Hierdoor profiteren onze dealers van onze expertise en kunnen wij onze service en kwaliteit garanderen. 

_B5A2554 bewerking-1

Over ETNA

295