Over ETNA

ETNA is gevestigd in Doetinchem. Hier ontwikkelen en produceren wij alle machines. Dit betekent dat de kwaliteit gewaarborgd is met 100% Nederlandse kwaliteit en vakmanschap. Onze passie leidt ertoe dat wij steeds opzoek zijn naar de beste technologiën, materialen en machines voor de perfecte kop koffie. Onze ervaring met koffietechnologieën zetten wij in om de ingrediënten van onze dealers optimaal tot hun recht te laten komen.

Taste Through Technology

ETNA Coffee Technologies ontwikkelt en produceert koffiemachines en verkoopt deze aan dealers wereldwijd. Onze dealers leveren de ingrediënten en verzorgen de service. Of het nu verse bonen of instant producten zijn, onze koffiemachines zetten er een heerlijke kop koffie, cappuccino of chocolade van. Dat is onze passie. En dat mag u proeven!

ETNA-verpakkingslijn
Eindcontrole Gerard

Geproduceerd in Nederland

Via onze dealers vinden de koffiemachines hun weg naar de eindgebruikers in kantoren, industrie, horecalocaties e.d. In de afgelopen 25 jaar hebben wij een productportfolio opgebouwd met koffiemachines die gebruik maken van 4 zettechnologieën. Op het gebied van espresso technologie werken wij samen met een Zwitserse partner, Braumann.

Service

Onze dealers kunnen met hun technische vragen over onze koffiemachines terecht bij onze sales support afdeling. Onze collega's beantwoorden alle vragen en verzorgen daarnaast de technische trainingen. Hierdoor profiteren onze dealers van onze expertise en kunnen wij onze service en kwaliteit garanderen. 

_MSQT_ETNA_FPF_031

Over ETNA

295