Duurzaamheid bij ETNA

Echt vakmanschap zie je niet alleen in het eindproduct, maar ook in de manier waarop het tot stand komt. Je ziet het in de gebruikte materialen en gereedschappen. Koffie verdient vakmanschap. Koffie is immers één van de mooiste grondstoffen van deze aarde. Daarom gebruiken wij ook voor onze machines de beste materialen en componenten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij de ontwikkeling en productie van onze koffiemachines, zetten wij ons maximaal in om deze zo milieuvriendelijk mogelijk te produceren en te laten werken. Bijvoorbeeld door LED verlichting toe te passen in de machines maar ook door de koffiemachines te voorzien van een energiebesparende stand-by modus. 

ETNA Duurzaamheid memo

ETNA - NEN 3140 - NL

Wecycle
Als organisatie zijn wij aangesloten bij Wecycle. Een organisatie die zich inzet om zoveel mogelijk afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige verlichting (e-waste) in te zamelen en een optimale recycling garandeert. Hierdoor komen schadelijke stoffen niet in het milieu terecht en hoeven er minder primaire grondstoffen te worden onttrokken aan de natuur.

ETNA-verpakkingslijn
308