iStock_000033321870_Large
Nieuws

Blijf op de hoogte

ETNA is volop in beweging. Wij zitten nooit stil. Om u mee te nemen in deze ervaring, nodigen wij u van harte uit om ons te volgen op de diverse media kanalen zoals LinkedIn, Facebook en Youtube. In onderstaand overzicht leest u de belangrijkste gebeurtenissen van de laatste maanden.

Nieuwsberichten
Events
ETNA No Guts No Coffee presentatie

ETNA Dealerdagen 1-2 november 2018

Onze 'No Guts No Coffee' Benelux dealerdagen zijn helaas afgelopen. Wij danken onze dealers voor hun enthousiasme en positieve reacties en Richard Schukkink van de International Tea & Coffee Academy voor o.a. zijn Espresso Brewing Masterclass. Daarnaast uiteraard onze collega's voor hun geweldige inzet tijdens deze drukke periode. Bekijk hieronder de sfeerimpressie 

Video
20181101-_DSC7238
Play

No Guts No Coffee

1-2 november 2018
ETNA Benelux dealerdagen
Nieuw!
Peter Jager - ETNA Coffee Technologies

Nieuwe commercieel directeur voor ETNA

Per 1 juni is Peter Jager in dienst getreden bij ETNA als Commercieel Directeur en tevens participerend directielid/aandeelhouder. Peter Jager, 45 jaar, heeft ruim 15 jaar ervaring in de koffie- en vending branche en heeft de afgelopen 7 jaar als Channel Development Manager gewerkt bij Nestlé Professional EUROPE. Met zijn internationale ervaring is hij een goede aanvulling op het team. Daarnaast is hij een geboren en getogen Achterhoeker die goed past bij de no-nonsense mentaliteit van ETNA.

De afgelopen jaren heeft ETNA een stabiele groei doorgemaakt en enorme stappen voorwaarts gezet. Door de komst van Peter Jager kan ETNA met name internationaal haar vleugels nog verder uitslaan.

Nieuw!
afbeelding News ETNA website

Geweldige koffie met één simpele beweging

ETNA lanceert een nieuw een 7 inch smart touchscreen op haar medium espresso machines. De vertrouwde kwaliteit van de espresso medium wordt gecombineerd met de praktische elegantie van een smart touchscreen.

Het intuïtieve 7 inch touchscreen maakt het kiezen van uw ideale drank wel heel eenvoudig. Of u nu een enkele kop, twee kopjes tegelijk of zelfs een kan zet, het is slechts één enkele aanraking van het scherm verwijderd.  Afhankelijk van de uitvoering van de machine kunnen, met behulp van de swipe functie, tot 28 dranken worden getoond.

Let's meet:
Video ETNA Smart Touch
Meer informatie
 

Winnaars
Coffee Professionals Cup website

1e prijs Coffee Professionals Cup 2017

Onlangs werd de 5e editie van de Coffee Professionals Cup gehouden in Stockholm. Deze wedstrijd, georganiseerd door Nestlé Professional Sweden, is gericht op het verhogen van de koffiekwaliteit op het werk. Martin Bäcklund en Kalle Melander van het bedrijf PacsOn wonnen de wedstrijd met de coffeemaxx 3000 machine vervaardigd door ETNA. In de Coffee Professionals Cup tonen 5 baristateams in verschillende rondes hun koffiekennis, technisch vakmanschap en gevoel voor smaak en presentatie. 

ETNA feliciteert PacsOn met het behalen van dit succes! Meer informatie over deze wedstrijd kunt u vinden via deze link (vanaf 1:11 min)

Instant Compact
Beursstand 2017

Introductie Instant Compact op Eu'Vend

Van 27 tot en met 29 april lanceerden wij onze Instant Compact op de Eu'Vend coffeena in Keulen. 

De instant compact is een kleine doch veelzijdige koffiemachine die met één druk op de knop tien koffievariaties bereidt op basis van koffie, topping, chocolade en bijvoorbeeld suiker. Met een afmeting van 52,4 (h) x 32 (b) x 51,5 (d) cm past deze koffiemachine altijd onder het keukenkastje. Deze machine kan tevens geleverd worden met een 3 liter watertank.

Video ETNA beurspresentatie: ETNA at Eu'Vend coffeena

309