ETNA Coffee Equipment B.V.
Expeditieweg 6F
7007 CM
Doetinchem

Nieuws

ETNA is volop in beweging. Wij zitten nooit stil. Om u mee te nemen in deze ervaring, nodigen wij u van harte uit om ons te volgen op de diverse media kanalen zoals LinkedIn en Youtube. In onderstaand overzicht leest u de belangrijkste gebeurtenissen van de laatste maanden.

Foto Persbericht Uitbreiding team Duitsland

Uitbreiding team Duitsland

Twee belangrijke functies bij ETNA Coffee Technolgies Deutschland zijn vervuld! Voor zowel de verkoop als de techniek zijn twee bewezen experts uit de markt in dienst bij ETNA gekomen. "Dankzij de lokale aanwezigheid en ons uitgebreide team kunnen we garanderen dat onze Duitse klanten en gespecialiseerde partners de best mogelijke servicekwaliteit krijgen!", zegt Christoph Nowak, Country Manager Duitsland.

Lees hier het volledige bericht

Persbericht Tech4Taste Stijn en Sven

Tech For Taste – Importeur ETNA in België én Frankrijk

Wij zijn zeer verheugd over het feit dat Tech For Taste, onze exclusieve importeur van ETNA koffiemachines in België, middels een management buy-out is overgenomen door Sven Sleeckx en Stijn Lorré. Een duo dat elkaar al jaren kent en een enorme ervaring heeft op het gebied van professionele koffiemachines. Wij wensen Sven en Stijn, namens het hele ETNA team, enorm veel succes en we hebben erg veel zin in de samenwerking!

Lees hier het volledige bericht
 

nieuwsitem Direct Leverbaar

Direct leverbaar

De afgelopen tijd hebben wij de mogelijkheid gehad om onze veiligheidsvoorraad op peil te brengen en nog verder aan te vullen. Dit om u zo optimaal, en vooral zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Diverse koffiemachines zijn gereed en kunnen wij u direct uit voorraad leveren. Interesse? Neem contact op onze Salesoffice.

Nieuwsitem 1,5 meter afstand

Onze dagelijkse gewoonten zijn veranderd door de Corona situatie. Ook bij ons, maar we vinden onze weg hierin en creëren een werksituatie die past binnen de kaders die door het RIVM worden gesteld. Onze Sales Managers gaan weer op pad om u persoonlijk te woord te staan. Uiteraard met de 1,5 meter richtlijn in acht. 
Ook is het weer mogelijk om bij ons op kantoor te komen. Wel hebben we hiervoor een aantal richtlijnen:

  • Alleen op afspraak. Dit zodat we het aantal personen op kantoor en de 1,5 meter regel kunnen handhaven en de veiligheid van iedereen kunnen waarborgen.
  • Bij binnenkomst en vertrek dient u uw handen te desinfecteren bij onze desinfectiezuil.
  • Indien u klachten heeft, zoals verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts, kan de afspraak niet doorgaan
Opstelling webinar

Volg onze trainingen online

Wij delen graag onze kennis over onze koffiemachines. Hiervoor geven wij regelmatig trainingen. Vanwege het Corona virus worden de trainingen online middels een webinar gegeven.

Op ons dealerportaal kunt u zich direct inschrijven voor de Training Basis, Workshop Revisie Braumann Brewer en de training MilkBase Regulier.
Ga naar dealerportaal -> techniek -> kies product -> klik op het icoontje trainingen of klik hier

ETNA MilkBase no background

ETNA Coffee Technologies introduceert de MilkBase; Your friend for fresh foam

De MilkBase is speciaal ontwikkeld om verse melk om te toveren tot perfect melkschuim. De innovatieve technologie van de MilkBase gecombineerd met de ETNA Dorado Espresso Medium creëert in een handomdraai een romige cappuccino en heerlijke latte macchiato.  

De ETNA MilkBase biedt, in combinatie met onze koffiemachine, een unieke barista ervaring met  gemak en consistente melkschuim kwaliteit. De MilkBase is geschikt voor elke melksoort; volle melk, sojamelk, geitenmelk, havermelk. Elke eiwithoudende melksoort wordt op geschuimd tot een mooie, volle schuimwolk. ‘’De MilkBase biedt de mogelijkheid voor 16 verschillende schuimrecepten die eenvoudig met onze koffiemachine oproepbaar zijn. Dit maakt het mogelijk om voor elke koffiedrank een passend schuimrecept te maken voor de perfecte in-cup beleving. Zelfs een warme melk is mogelijk’’, aldus salesmanager Eric Jansen.

nieuwsitem Gmbh 1

ETNA Coffee Technologies in Duitsland is een feit

Per 1 september is de GmbH van ETNA Coffee Technologies, en daarmee ook onze vestiging in Duitsland, een feit. Een logisch stap aangezien we al internationaal actief zijn. ‘’De afgelopen jaren heeft ETNA Coffee Technologies mooie stappen voorwaarts gezet, ook internationaal. In Duitsland zien wij veel potentie en mogelijkheden. Door de oprichting van de GmbH met daarbij de vestiging in Egelsbach zullen wij ons in Duitsland verder kunnen professionaliseren. Daarbij richten wij ons op de indirecte verkoop via koffiemachine operators en koffiebranders’’, aldus Peter Jager, commercieel directeur bij ETNA. 

Lees hier het volledige persbericht.
 

ETNA No Guts No Coffee presentatie

ETNA Dealerdagen 1-2 november 2018

Onze 'No Guts No Coffee' Benelux dealerdagen zijn helaas afgelopen. Wij danken onze dealers voor hun enthousiasme en positieve reacties en Richard Schukkink van de International Tea & Coffee Academy voor o.a. zijn Espresso Brewing Masterclass. Daarnaast uiteraard onze collega's voor hun geweldige inzet tijdens deze drukke periode. Bekijk hieronder de sfeerimpressie 

20181101-_DSC7238
Play

No Guts No Coffee

1-2 november 2018
Peter Jager - ETNA Coffee Technologies

Nieuwe commercieel directeur voor ETNA

Per 1 juni is Peter Jager in dienst getreden bij ETNA als Commercieel Directeur en tevens participerend directielid/aandeelhouder. Peter Jager, 45 jaar, heeft ruim 15 jaar ervaring in de koffie- en vending branche en heeft de afgelopen 7 jaar als Channel Development Manager gewerkt bij Nestlé Professional EUROPE. Met zijn internationale ervaring is hij een goede aanvulling op het team. Daarnaast is hij een geboren en getogen Achterhoeker die goed past bij de no-nonsense mentaliteit van ETNA.

De afgelopen jaren heeft ETNA een stabiele groei doorgemaakt en enorme stappen voorwaarts gezet. Door de komst van Peter Jager kan ETNA met name internationaal haar vleugels nog verder uitslaan.

afbeelding News ETNA website

Geweldige koffie met één simpele beweging

ETNA lanceert een nieuw een 7 inch smart touchscreen op haar medium espresso machines. De vertrouwde kwaliteit van de espresso medium wordt gecombineerd met de praktische elegantie van een smart touchscreen.

Het intuïtieve 7 inch touchscreen maakt het kiezen van uw ideale drank wel heel eenvoudig. Of u nu een enkele kop, twee kopjes tegelijk of zelfs een kan zet, het is slechts één enkele aanraking van het scherm verwijderd.  Afhankelijk van de uitvoering van de machine kunnen, met behulp van de swipe functie, tot 28 dranken worden getoond.

Let's meet:
Video ETNA Smart Touch
Meer informatie
 

Coffee Professionals Cup website

1e prijs Coffee Professionals Cup 2017

Onlangs werd de 5e editie van de Coffee Professionals Cup gehouden in Stockholm. Deze wedstrijd, georganiseerd door Nestlé Professional Sweden, is gericht op het verhogen van de koffiekwaliteit op het werk. Martin Bäcklund en Kalle Melander van het bedrijf PacsOn wonnen de wedstrijd met de coffeemaxx 3000 machine vervaardigd door ETNA. In de Coffee Professionals Cup tonen 5 baristateams in verschillende rondes hun koffiekennis, technisch vakmanschap en gevoel voor smaak en presentatie. 

ETNA feliciteert PacsOn met het behalen van dit succes! Meer informatie over deze wedstrijd kunt u vinden via deze link (vanaf 1:11 min)

Beursstand 2017

Introductie Instant Compact op Eu'Vend

Van 27 tot en met 29 april lanceerden wij onze Instant Compact op de Eu'Vend coffeena in Keulen. 

De instant compact is een kleine doch veelzijdige koffiemachine die met één druk op de knop tien koffievariaties bereidt op basis van koffie, topping, chocolade en bijvoorbeeld suiker. Met een afmeting van 52,4 (h) x 32 (b) x 51,5 (d) cm past deze koffiemachine altijd onder het keukenkastje. Deze machine kan tevens geleverd worden met een 3 liter watertank.

Video ETNA beurspresentatie: ETNA at Eu'Vend coffeena

309