ETNA Coffee Technologies ontwikkelt en produceert professionele koffiemachines en verkoopt deze aan dealers. Onze dealers leveren de ingrediënten en verzorgen de service. Of het nu verse bonen of instant producten zijn, onze koffiemachines zetten er een heerlijke kop koffie, cappuccino of chocolade van. Dat is onze passie. En dat mag iedereen proeven!

ETNA is gevestigd in Doetinchem. Hier ontwikkelen en produceren wij alle machines. Dit betekent dat de kwaliteit gewaarborgd is met 100% Nederlands vakmanschap. De ETNA producten staan bekend om de hoge kwaliteit, lange levensduur en lage servicekosten. Onze passie leidt ertoe dat wij steeds op zoek zijn naar de beste technologieën, componenten en materialen voor de perfecte kop koffie.

Via onze dealers vinden de koffiemachines hun weg naar de eindgebruikers in o.a. kantoren, industrie en horecalocaties. In de afgelopen 25 jaar hebben wij een productportfolio opgebouwd met koffiemachines die gebruik maken van 3 zettechnologieën. Door onze expertise zal onze klant geen dag zonder koffie zitten. 

Door onze groei in de afgelopen jaren hebben we vestigingen geopend in Duitsland, Denemarken en Polen. Daarnaast bevinden onze dealers zich op diverse locaties in Europa. We opereren nu vooral op de Europese markt, maar hebben de ambitie om dit verder uit te breiden ook buiten Europa.

Interesse om bij ons te komen werken of op zoek naar een afstudeer- of stageplek?
Bekijk onze actuele vacatures of stuur een open sollicatie naar hrm@etna-ct.com

Benieuwd hoe jouw toekomstige collega's het werken bij ETNA ervaren? Lees dan snel verder en ervaar een stukje 'ETNA bedrijfscultuur'. 

Hardware Engineer

Je laat je iedere dag weer meeslepen in de fascinerende wereld van koffiemachines. Van eigen design tot klant specifieke machines. Je verblijdt en verrast klanten en collega’s met verrassende en passende oplossingen voor onze bestaande en nieuwe machinelijnen. Je bent een echte vakidioot die alle mogelijkheden binnen je vakgebied weet in te zetten. Van de ontwikkeling van eigen producten tot ondersteuning in de productie ben jij bij het gehele proces betrokken. De breedte en variatie binnen de functie is iets wat je van nature goed ligt. Het resultaat van jouw werkzaamheden zal dagelijks van onze productielijnen af komen en wereldwijd met tevredenheid gebruikt worden.

 

Meer weten? Bekijk hier de volledige vacature.

Werken bij ETNA 3
Etna 3735.jpg

BBL-LEERLING LOGISTIEK

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste BBL-leerling Logistiek die ons team komt versterken. Als BBL-leerling krijg je de kans om betrokken te zijn bij de volledige goederenstroom, van ontvangst en opslag tot verzending. Je gaat een bijdrage leveren aan de verwerking van inkomende en uitgaande goederen, waarbij je orders pickt voor productie en onze koffiemachines en onderdelen gereedmaakt voor verzending. Je zult volop meedraaien, in het team Magazijn wat bestaat uit vier personen, in onze logistieke processen en bijdragen leveren aan de efficiënte en effectiviteit van onze supply chain.

Interesse? Bekijk hier de volledige vacature.

Nick Daanje & Jarno Krabbenborg

Studenten Bedrijfskunde over hun stage bij ETNA Coffee Technologies

“ETNA is een open en gezellig bedrijf waar je als student zijnde van iedereen hulp kan krijgen. Ik vond het bij ETNA dan ook erg fijn binnenstromen.” aldus Nick.

Jarno: “Bij ETNA voel ik me betrokken bij het streven naar duurzaamheid. De bereidheid van iedereen om tijd vrij te maken en de waardering voor wat je doet, maakt het stage lopen bij ETNA erg leuk en interessant."

Technical Support Engineer

Jouw klantgerichtheid gaat verder dan luisteren; je anticipeert actief op de wensen en behoeften van onze klanten. Bij ons is niet alleen jouw technische kennis, ervaring en opleiding van belang, maar ook jouw analytisch vermogen en proactieve aanpak. Je stelt doordachte vragen en legt verbanden nog voor problemen zich voordoen.

 

Je functioneert goed in ons zelf-organiserende team, waarbij jouw vermogen om voorruit te denken en problemen te analyseren een waardevolle bijdrage levert aan onze afdeling Technical Support. 

 

Meer weten? Bekijk hier de volledige vacature.

Werken bij ETNA 2
Technical support

AFSTUDEERDER TECHNISCHE BEDRIJFSKUNDE/ ICT

Onze afdeling Technical Support geeft technische ondersteuning aan technische medewerkers van onze klanten. Deze ondersteuning bestaat uit o.a. het geven van technische trainingen zodat de service engineers goed hun technische weg weten te vinden in en met onze apparatuur. Daarnaast levert deze afdeling technische ondersteuning via de mail en telefoon. Al deze contactmomenten worden in het CRM systeem Super Office geregistreerd. Om goede technische ondersteuning te verlenen is het van belang dat mensen beschikken over de juiste technische kennis van onze machines. 

ETNA heeft de wens om al deze informatie, die komt uit het CRM-systeem, technische documentatie en diverse technische instructies  bij een te brengen in een Large Language Model en deze vervolgens via een Chatbot functie toegankelijk te maken. Het LLM moet op een lokale server beschikbaar zijn zodat het niet toegankelijk is voor externe partijen vanwege het vertrouwelijke karakter. Met behulp van de chatfunctie kunnen medewerkers en service engineers sneller antwoorden vinden op hun vragen. 
 

Meer weten? Lees hier de volledige vacature.

Daan van Erkelens

Student Logistics Management over zijn stage bij ETNA Coffee Technologies

"Als ik je kan helpen met je stage, kun je altijd binnen komen lopen hoor! Dit heb ik van elke collega bij ETNA gehoord.

ETNA is een gezellig en hecht team met een Achterhoekse mentaliteit. Voor mij is dit de ideale stageplek."

312