Passie voor koffie? Kom bij ons werken!

ETNA Coffee Technologies ontwikkelt en produceert professionele koffiemachines en verkoopt deze aan dealers wereldwijd. Onze dealers leveren de ingrediënten en verzorgen de service. Of het nu verse bonen of instant producten zijn, onze koffiemachines zetten er een heerlijke kop koffie, cappuccino of chocolade van. Dat is onze passie. En dat mag iedereen proeven!

ETNA is gevestigd in Doetinchem. Hier ontwikkelen en produceren wij alle machines. Dit betekent dat de kwaliteit gewaarborgd is met 100% Nederlandse kwaliteit en vakmanschap. De ETNA producten staan bekend om de hoge kwaliteit, lange levensduur en lage servicekosten. Onze passie leidt ertoe dat wij steeds op zoek zijn naar de beste technologieën, componenten en materialen voor de perfecte kop koffie.

Via onze dealers vinden de koffiemachines hun weg naar de eindgebruikers in o.a. kantoren, industrie en horecalocaties. In de afgelopen 25 jaar hebben wij een productportfolio opgebouwd met koffiemachines die gebruik maken van 4 zettechnologieën. Door onze expertise zal onze klant geen dag zonder koffie zitten.

Interesse om bij ons te komen werken of op zoek naar een afstudeer- of stageplek?
Bekijk onze actuele vacatures of stuur een open sollicatie naar hrm@etna-ct.com

Werken bij ETNA 5

Hardware ontwikkelaar (elektronica)

Je laat je iedere dag weer meeslepen in de fascinerende wereld van koffiemachines. Van eigen design tot klant specifieke machines. Je verblijdt en verrast klanten en collega’s met verrassende/passende oplossingen voor onze bestaande alsook nieuwe machinelijnen. Je bent een echte vakidioot die alle mogelijkheden binnen je vakgebied weet in te zetten. Van de ontwikkeling van eigen producten tot ondersteuning in de productie ben jij bij het gehele proces betrokken. Bekijk hier de volledige vacature.

Marketingcommunicatie Professional

 ETNA staat aan de vooravond van flinke internationale groei. En daar gaat marketing een belangrijke rol in spelen. Ook in Nederland liggen nog veel kansen. De Marketing Manager stippelt de strategie uit. Deze geef jij vervolgens, samen met haar, handen en voeten. Dat betekent dat je aan de slag gaat met het ontwikkelen én uitvoeren van diverse marketingcommunicatie activiteiten. Doel? ETNA landelijk én internationaal beter in de markt zetten. Bekijk hier de volledige vacature.

Werken bij ETNA 4
Duurzaamheid klein.jpg

Assemblage medewerker

Ben jij iemand die niet alleen interesse heeft in koffie drinken, maar ook in de techniek van onze koffiemachines? Lijkt het jou gaaf om als assemblagemedewerker koffiemachines gereed te maken? Kun jij nauwkeurig werken, heb jij een proactieve houding en heb jij kwaliteit hoog in het vaandel staan? Dan zoeken wij jou. Als assemblagemedewerker assembleer jij al onze koffiemachines conform specificaties, tekeningen en kwaliteitseisen. Je stelt het eindproduct (of halffabricaat) samen uit verschillende productonderdelen. Je bouwt deze koffiemachines zodanig dat er voldaan wordt aan de eisen van levertijd, kwaliteit en kwantiteit. Bekijk hier de volledige vacature.

Product ontwerper

Je laat je iedere dag weer meeslepen in de wondere wereld van koffiemachines. Van eigen design tot klant specifieke machines. Je verblijdt, verrast en inspireert klanten en collega’s met oplossingen voor onze bestaande als ook nieuwe machinelijnen. Je vindt het belangrijk dat mooie designs ook resulteren in technisch maakbare en service vriendelijke producten. Van idee tot productie ben jij bij het gehele proces betrokken. Het resultaat van jouw werkzaamheden zal dagelijks van onze productielijnen af komen en wereldwijd met tevredenheid gebruikt worden. Bekijk hier de volledige vacature.

Werken bij ETNA 3
Werken bij ETNA 2

Intern support medewerker

Ben jij een rasechte koffie liefhebbende support medewerker met een technische achtergrond, goed in het documenteren van technische informatie, het onderhouden van technische handleidingen en het bijhouden van de technische inhoud van onze website? Dan zoeken wij jou. Je bent van nature perfectionistisch en hebt oog voor detail. Karakter en persoonlijkheid zijn voor ons net zo belangrijk als je kennis, ervaring en opleiding. Je bent analytisch en enthousiast. Bekijk hier de volledige vacature.

Marketing & Communicatie stagiair(e)

Als Marketing & Communicatie stagiair(e) ben je onderdeel van de afdeling Marketing en krijg je een breed takenpakket. Zo ga je onder andere content schrijven voor de website en social media, stel je in nauw overleg met collega’s de nieuwsbrief op, je helpt mee met de ontwikkeling van brochures en productsheets, je ondersteunt bij events, je regelt product fotoshoots, je denkt mee over productlanceringen en de ontwikkeling van nieuwe middelen. Kortom, een echte allround stageplek waarbij je werkt aan zowel offline als online marketingmiddelen. Bekijk hier de volledige vacature. 

Werken bij ETNA
312