ETNA Coffee Technologies ontwikkelt en produceert professionele koffiemachines en verkoopt deze aan dealers. Onze dealers leveren de ingrediënten en verzorgen de service. Of het nu verse bonen of instant producten zijn, onze koffiemachines zetten er een heerlijke kop koffie, cappuccino of chocolade van. Dat is onze passie. En dat mag iedereen proeven!

ETNA is gevestigd in Doetinchem. Hier ontwikkelen en produceren wij alle machines. Dit betekent dat de kwaliteit gewaarborgd is met 100% Nederlands vakmanschap. De ETNA producten staan bekend om de hoge kwaliteit, lange levensduur en lage servicekosten. Onze passie leidt ertoe dat wij steeds op zoek zijn naar de beste technologieën, componenten en materialen voor de perfecte kop koffie.

Via onze dealers vinden de koffiemachines hun weg naar de eindgebruikers in o.a. kantoren, industrie en horecalocaties. In de afgelopen 25 jaar hebben wij een productportfolio opgebouwd met koffiemachines die gebruik maken van 3 zettechnologieën. Door onze expertise zal onze klant geen dag zonder koffie zitten. 

Door onze groei in de afgelopen jaren hebben we vestigingen geopend in Duitsland, Denemarken en Polen. Daarnaast bevinden onze dealers zich op diverse locaties in Europa. We opereren nu vooral op de Europese markt, maar hebben de ambitie om dit verder uit te breiden ook buiten Europa.

Interesse om bij ons te komen werken of op zoek naar een afstudeer- of stageplek?
Bekijk onze actuele vacatures of stuur een open sollicatie naar hrm@etna-ct.com

Benieuwd hoe jouw toekomstige collega's het werken bij ETNA ervaren? Lees dan snel verder en ervaar een stukje 'ETNA bedrijfscultuur'. 

Werken bij ETNA

Internal Sales Employee (20 uur)

Ben jij communicatief sterk en wil je graag het eerste aanspreekpunt zijn voor onze klanten? Krijg jij energie van een rol waarin je zorgdraagt voor een efficiënte orderafhandeling en facturering? Wil jij onze klanten voorzien van de juiste informatie als het gaat om beschikbaarheid en levertijd van onze koffiemachines? Lees dan verder!

Jouw klantgerichtheid gaat verder dan luisteren; je ontwikkelt en verstevigt relaties met onze klanten. Bij ons is niet alleen jouw ervaring en opleiding van belang, maar ook jouw resultaatgerichtheid. Je onderneemt concrete en gerichte acties om doelstellingen te behalen. Je hebt een scherp oog voor de wensen en behoeften van onze klanten en je handelt proactief om hieraan tegemoet te komen, waarbij je natuurlijk rekening houdt met de belangen van ons bedrijf. Daarnaast ben je trots op je werk.

Bekijk hier de volledige vacature.

Hardware Engineer

Je laat je iedere dag weer meeslepen in de fascinerende wereld van koffiemachines. Van eigen design tot klant specifieke machines. Je verblijdt en verrast klanten en collega’s met verrassende en passende oplossingen voor onze bestaande en nieuwe machinelijnen. Je bent een echte vakidioot die alle mogelijkheden binnen je vakgebied weet in te zetten. Van de ontwikkeling van eigen producten tot ondersteuning in de productie ben jij bij het gehele proces betrokken. De breedte en variatie binnen de functie is iets wat je van nature goed ligt. Het resultaat van jouw werkzaamheden zal dagelijks van onze productielijnen af komen en wereldwijd met tevredenheid gebruikt worden.

 

Meer weten? Bekijk hier de volledige vacature.

Sfeerfotografie Braumann Brewer 1.jpg
Werken bij ETNA 3

WAREHOUSE EMPLOYEE

ls Warehouse Employee ben je niet zomaar een schakel in ons team. Met jouw passie voor logistiek en kwaliteit draag je bij aan de optimalisatie van ons magazijn. Jouw verantwoordelijkheden gaan verder dan de dagelijkse operaties; je denkt actief mee over slimmere manieren om onze processen in het magazijn vorm te geven. 

Als Warehouse Employee ben je van nature nauwkeuring en ben je resultaatgericht. Jouw karakter en persoonlijkheid zijn net zo belangrijk voor ons als jouw kennis en ervaring. Je bent zelfstandig, ordelijk en flexibel. Je bent een ware doorzetter. 

Interesse? Bekijk de volledige vacature hier.

Technical Support Engineer

Jouw klantgerichtheid gaat verder dan luisteren; je anticipeert actief op de wensen en behoeften van onze klanten. Bij ons is niet alleen jouw technische kennis, ervaring en opleiding van belang, maar ook jouw analytisch vermogen en proactieve aanpak. Je stelt doordachte vragen en legt verbanden nog voor problemen zich voordoen.

 

Je functioneert goed in ons zelf-organiserende team, waarbij jouw vermogen om voorruit te denken en problemen te analyseren een waardevolle bijdrage levert aan onze afdeling Technical Support. 

 

Meer weten? Bekijk hier de volledige vacature.

Werken bij ETNA 2
Werken bij - Henry

Technisch medewerker productie

Ben jij een koffie liefhebbende techneut, vind jij het leuk om onderhoud te verrichten aan ons machinepark? Lokaliseer en verhelp jij storingen, waardoor het productieproces verloopt zonder stagnaties? Houdt jij je graag bezig met onderhoudswerkzaamheden? Dan zoeken wij jou!

 

Je bent van nature zelfstandig en je komt met innovatieve ideeën. Karakter en persoonlijkheid zijn voor ons net zo belangrijk als je kennis, ervaring en opleiding. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent communicatief sterk. Je bent enthousiast en doortastend. Je bent trots op je werk.

 

Benieuwd? Lees dan hier de volledige vacature.

Daan van Erkelens

Student Logistics Management over zijn stage bij ETNA Coffee Technologies

"Als ik je kan helpen met je stage, kun je altijd binnen komen lopen hoor! Dit heb ik van elke collega bij ETNA gehoord.

ETNA is een gezellig en hecht team met een Achterhoekse mentaliteit. Voor mij is dit de ideale stageplek."

MARKETING STAGIAIR(E) DUURZAAMHEID

Als Marketing stagiair(e) ben je onderdeel van onze marketingafdeling (met een Product Manager, Marketing Professional en een Marketing Manager). Jij gaat ons adviseren over hoe wij ETNA Coffee Technologies nog beter kunnen profileren in de Nederlandse én internationale koffiebranche als producent van duurzame, professionele koffiemachines. Vervolgens breng je deze adviezen ook zelf in de praktijk en werk je mee aan de juiste merkbekendheid op het gebied van duurzaamheid van ETNA Coffee Technologies.

Nieuwsgierig? Bekijk hier de volledige vacature.

Werken bij ETNA
Assemblage

PRODUCTION EMPLOYEE

Als Production Employee assembleer jij al onze koffiemachines conform specificaties, tekeningen en kwaliteitseisen. Je creëert het eindproduct (of halffabricaat) door verschillende productonderdelen samen te voegen. Je bouwt deze koffiemachines zodanig dat er voldaan wordt aan de eisen van levertijd, kwaliteit en kwantiteit.

Als Production Employee ben je van nature proactief en resultaatgericht. Jouw karakter en persoonlijkheid zijn net zo belangrijk voor ons als jouw kennis en ervaring. Je bent volhardend en flexibel. Je bent een ware doorzetter.

Interesse? Lees de volledige vacature hier.

312