Passie voor koffie? Kom bij ons werken!

ETNA Coffee Technologies ontwikkelt en produceert professionele koffiemachines en verkoopt deze aan dealers wereldwijd. Onze dealers leveren de ingrediënten en verzorgen de service. Of het nu verse bonen of instant producten zijn, onze koffiemachines zetten er een heerlijke kop koffie, cappuccino of chocolade van. Dat is onze passie. En dat mag iedereen proeven!

ETNA is gevestigd in Doetinchem. Hier ontwikkelen en produceren wij alle machines. Dit betekent dat de kwaliteit gewaarborgd is met 100% Nederlandse kwaliteit en vakmanschap. De ETNA producten staan bekend om de hoge kwaliteit, lange levensduur en lage servicekosten. Onze passie leidt ertoe dat wij steeds op zoek zijn naar de beste technologieën, componenten en materialen voor de perfecte kop koffie.

Via onze dealers vinden de koffiemachines hun weg naar de eindgebruikers in o.a. kantoren, industrie en horecalocaties. In de afgelopen 25 jaar hebben wij een productportfolio opgebouwd met koffiemachines die gebruik maken van 4 zettechnologieën. Door onze expertise zal onze klant geen dag zonder koffie zitten.

Interesse om bij ons te komen werken of op zoek naar een afstudeer- of stageplek?
Bekijk onze actuele vacatures of stuur een open sollicatie naar hrm@etna-ct.com

TECHNICAL LAB & TEST EMPLOYEE

Ben jij een koffie liefhebbende techneut, vind jij het leuk om testopstellingen te bouwen, testen uit te voeren en mee te denken aan nieuwe ontwikkelingen? Dan zoeken wij jou. Je bent van nature perfectionistisch en hebt veel oog voor detail. Karakter en persoonlijkheid zijn voor ons net zo belangrijk als je kennis, ervaring en opleiding. Je bent analytisch en enthousiast. Je werkt in een zelf-organiserend team. Je bent proactief, veelzijdig en vooral erg handig. Je bent trots op je werk. Bekijk hier de volledige vacature.

Assemblage 2
Assemblage

Assemblage medewerker

Ben jij iemand die niet alleen interesse heeft in koffie drinken, maar ook in de techniek van onze koffiemachines? Lijkt het jou gaaf om als assemblagemedewerker koffiemachines gereed te maken? Kun jij nauwkeurig werken, heb jij een proactieve houding en heb jij kwaliteit hoog in het vaandel staan? Dan zoeken wij jou. Als assemblagemedewerker assembleer jij al onze koffiemachines conform specificaties, tekeningen en kwaliteitseisen. Je stelt het eindproduct (of halffabricaat) samen uit verschillende productonderdelen. Je bouwt deze koffiemachines zodanig dat er voldaan wordt aan de eisen van levertijd, kwaliteit en kwantiteit. Bekijk hier de volledige vacature.

Product ontwerper

Je laat je iedere dag weer meeslepen in de wondere wereld van koffiemachines. Van eigen design tot klant specifieke machines. Je verblijdt, verrast en inspireert klanten en collega’s met oplossingen voor onze bestaande als ook nieuwe machinelijnen. Je vindt het belangrijk dat mooie designs ook resulteren in technisch maakbare en service vriendelijke producten. Van idee tot productie ben jij bij het gehele proces betrokken. Het resultaat van jouw werkzaamheden zal dagelijks van onze productielijnen af komen en wereldwijd met tevredenheid gebruikt worden. Bekijk hier de volledige vacature.

Technical support
312