Passie voor koffie? Kom bij ons werken!

ETNA Coffee Technologies ontwikkelt en produceert professionele koffiemachines en verkoopt deze aan dealers wereldwijd. Onze dealers leveren de ingrediënten en verzorgen de service. Of het nu verse bonen of instant producten zijn, onze koffiemachines zetten er een heerlijke kop koffie, cappuccino of chocolade van. Dat is onze passie. En dat mag iedereen proeven!

ETNA is gevestigd in Doetinchem. Hier ontwikkelen en produceren wij alle machines. Dit betekent dat de kwaliteit gewaarborgd is met 100% Nederlands vakmanschap. De ETNA producten staan bekend om de hoge kwaliteit, lange levensduur en lage servicekosten. Onze passie leidt ertoe dat wij steeds op zoek zijn naar de beste technologieën, componenten en materialen voor de perfecte kop koffie.

Via onze dealers vinden de koffiemachines hun weg naar de eindgebruikers in o.a. kantoren, industrie en horecalocaties. In de afgelopen 25 jaar hebben wij een productportfolio opgebouwd met koffiemachines die gebruik maken van 4 zettechnologieën. Door onze expertise zal onze klant geen dag zonder koffie zitten. 

Interesse om bij ons te komen werken of op zoek naar een afstudeer- of stageplek?
Bekijk onze actuele vacatures of stuur een open sollicatie naar hrm@etna-ct.com

Benieuwd hoe jouw toekomstige collega's het werken bij ETNA ervaren? Lees dan snel verder en ervaar een stukje 'ETNA bedrijfscultuur'. 

Finance administrator & analyst

Ben jij een gedreven koffie liefhebber met een sterke affiniteit voor financiële administratie? Heb jij ervaring met Business Intelligence (BI) en ben je enthousiast over het optimaliseren van managementinformatie? Vind je het daarnaast leuk om met operationele en structurele taken bezig te zijn? Dan zoeken wij jou!

 

Als Finance Administrator & Analyst ben je van nature nauwkeuring en heb je sterke analytische vaardigheden. Jouw karakter en persoonlijkheid zijn net zo belangrijk voor ons als jouw kennis en ervaring. Je bent zelfstandig, proactief en kunt goed werken onder druk. Integriteit, loyaliteit en ambitie kenmerken jouw werkethos, en je bent trots op wat je doet.

Benieuwd? Lees dan hier de volledige vacature.

Werken bij ETNA
Werken bij - Henry

Technisch medewerker productie

Ben jij een koffie liefhebbende techneut, vind jij het leuk om onderhoud te verrichten aan ons machinepark? Lokaliseer en verhelp jij storingen, waardoor het productieproces verloopt zonder stagnaties? Houdt jij je graag bezig met onderhoudswerkzaamheden? Dan zoeken wij jou!

 

Je bent van nature zelfstandig en je komt met innovatieve ideeën. Karakter en persoonlijkheid zijn voor ons net zo belangrijk als je kennis, ervaring en opleiding. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent communicatief sterk. Je bent enthousiast en doortastend. Je bent trots op je werk.

Benieuwd? Lees dan hier de volledige vacature.

Assemblage medewerker

Ben jij iemand die niet alleen interesse heeft in koffie drinken, maar ook in de techniek van onze koffiemachines? Lijkt het jou gaaf om als assemblagemedewerker koffiemachines gereed te maken? Kun jij nauwkeurig werken, heb jij een proactieve houding en heb jij kwaliteit hoog in het vaandel staan? Dan zoeken wij jou. 

Als assemblagemedewerker assembleer jij al onze koffiemachines conform specificaties, tekeningen en kwaliteitseisen. Je stelt het eindproduct (of halffabricaat) samen uit verschillende productonderdelen. Je bouwt deze koffiemachines zodanig dat er voldaan wordt aan de eisen van levertijd, kwaliteit en kwantiteit. Bekijk hier de volledige vacature.

Assemblage
312