ETNA Dorado Instant Compact

Instant koffiemachines uit de ETNA Dorado lijn combineren een breed assortiment aan dranken met een hoge zetsnelheid en gemakkelijk onderhoud. Met de ETNA Dorado Instant hebben uw gasten of medewerkers binnen 8 seconden een lekkere warme drank naar keuze. En zet u in ‘no time’ enkele kannen koffie.

De instant compact is een kleine doch veelzijdige koffiemachine die met één druk op de knop tien koffievariaties bereidt op basis van instant koffie, chocolade, topping en bijvoorbeeld suiker. Deze compact uitvoering is ideaal als de ruimte beperkt is. Met zijn hoogte van slechts 52 cm past deze koffiemachine altijd onder het keukenkastje.

ETNA Dorado Instant Compact Touch

ETNA Dorado Instant Small

Hebben uw medewerkers korte koffiepauzes? Of runt u een sportkantine met pieken in de rust en de derde helft? Met de ETNA Dorado Instant Small hebben uw gasten of medewerkers binnen 8 seconden een lekkere warme drank naar keuze. En zet u in ‘no time’ enkele kannen koffie. De kwaliteit is prima en u heeft geen afvalbak om te legen: deze machine gaat zonder moeite de hele dag door.

De uitvoering ETNA Dorado Instant Small heeft een bedieningspaneel met knoppen. Wenst u toch een machine met een 7" Smart Touchscreen? Kies dan voor de ETNA Dorado Instant Medium. 

ETNA Dorado Instant Small

ETNA Dorado Instant Medium

Hebben uw medewerkers korte koffiepauzes? Of runt u een sportkantine met pieken in de rust en de derde helft? Met de ETNA Dorado Instant Medium hebben uw gasten of medewerkers binnen 8 seconden een lekkere warme drank naar keuze. En zet u in ‘no time’ enkele kannen koffie. De kwaliteit is prima en u heeft geen afvalbak om te legen: deze machine gaat zonder moeite de hele dag door.

De uitvoering ETNA Dorado Instant Medium heeft een bedieningspaneel met een 7" Smart Touchscreen. De ETNA Dorado Instant Medium heeft standaard grotere containers dan de ETNA Dorado Instant Small, en is uit te breiden met een 4e container, voor nog meer variëteit. Wilt u nog meer uit de ETNA Dorado Instant Medium halen? Dan kunt u kiezen voor de optie van een High Capacity 6kW en een 12 liter boiler, om zo nog sneller te kunnen genieten van lekkere warme drank.

ETNA Dorado Instant Medium

ETNA Dorado Instant Large

De ETNA Instant Large heeft dezelfde kwalitatieve componenten als de ETNA Dorado Instant Small en Medium, waaronder de boilertechniek. Het grote verschil is de capaciteit. De ETNA Instant Large is voorzien van 5 XXL containers; met tot 28 populaire koffievariaties is dit onze topper onder de instant koffiemachines. Met deze capaciteit is deze machine uniek en uitermate geschikt voor full operating, zet 900 koppen koffie zonder interventie.


Met de ETNA Dorado Instant Large hebben uw gasten of medewerkers binnen 8 seconden een lekkere warme drank naar keuze. En zet u in ‘no time’ enkele kannen koffie. De kwaliteit is prima en u heeft geen afvalbak om te legen: deze machine gaat zonder moeite de hele dag door.

Naast een ruime drankenkeuze is het mogelijk om vrij melk en suiker toe te voegen als ook een koffiekan te vullen voor een vergadering. De ETNA Dorado Instant Large is een machine die veel geplaatst wordt in sportkantines, zorginstellingen, semi-horeca en bedrijven waar zetsnelheid belangrijk is.

ETNA Dorado Instant Large

ETNA Mundo Instant Small

Instant koffie, beter bekend al oploskoffie, is een slimme keuze als u uw collega's of gasten lekkere koffie wil schenken, maar dat snel en voordelig moet doen. In slechts 8 seconden hebben ze een smakelijke koffie, cappuccino of chocolade. Waarbij het aantal keuzes toeneemt met de capaciteit van de machine.

De ETNA Mundo Instant is verkrijgbaar in de uitvoering Small, wat deze machine ultiem geschikt maakt voor organisaties vanaf 20 tot meer dan 50 medewerkers. Sportkantines, zorginstellingen, semi-horeca en andere organisaties waar zetsnelheid en hoge aantallen belangrijk zijn, zijn heel tevreden over deze machine. 

 
ETNA Mundo Instant Small.png
322