Perfect vers melkschuim

Perfect vers melkschuim voor de perfecte latte macchiato of cappuccino. Maak kennis met onze ETNA MilkBase serie; een slimme machine die in een handomdraai heerlijk, vol melkschuim creëert. Of u nu kiest voor onze ETNA MilkBase Connected gekoppeld aan de ETNA Sagitta of de ETNA Dorado Espresso Compact of Medium, of voor onze Alpina stand alone variant, u kiest altijd voor de perfecte barista ervaring met gemak, eenvoudige optimale reiniging en consistente kwaliteit.

ETNA MilkBase Connected

De ETNA MilkBase Connected is speciaal ontwikkeld om te koppelen aan onze ETNA Sagitta en ETNA Dorado Espresso Compact en Medium. Samen vormen ze de ideale combinatie van een robuuste en kwalitatief hoogwaardige koffiemachine met een slimme verse melkmachine die in handomdraai vol melkschuim creëert. Hierdoor wordt de perfecte latte macchiato en cappuccino bereidt.

MilkBase Connected met koppenwarmer website 1
ETNA Alpina Standalone detail

Stand alone variant

Onze MilkBase Alpina stand alone is het perfecte melkapparaat ter ondersteuning van barista's in hun dagelijks werk. Gemak, snelheid en altijd een consistente kwaliteit van de melk en melkschuim in één machine. De MilkBase Alpina stand alone bespaart tijd, geeft kop naar kop perfect melkschuim en is ook geschikt voor het maken van latte art. De ideale verse melkmachine in combinatie met een pistonmachine; uitermate geschikt voor de horeca.

Bekijk de instructievideo

Complete en intensieve reiniging met één druk op de knop

De ETNA MilkBase Connected en de MilkBase Alpina stand alone hebben een volautomatisch, gepatenteerd reinigings- en spoelsysteem waardoor het reinigen van het systeem zeer eenvoudig is en een schoon systeem garandeert. Voor een complete reiniging is alleen het toevoegen van een reinigingstablet in de daarvoor bestemde container en één simpele druk op de knop nodig. De reiniging gebeurt vervolgens volledig geautomatiseerd. De ETNA MilkBase Connected en de MilkBase Alpina stand alone zijn voorzien van diverse automatische spoel- en reinigingsprogramma's. 

STABIELE KWALITEIT EN PERFECTE SMAAK

Elke latte macchiato of cappuccino die u bereidt hoort dezelfde kwaliteit melkschuim te hebben. Hiervoor is de juiste temperatuur van de verse melk bij de bereiding van het melkschuim essentieel. Uniek aan onze ETNA MilkBase Connected en de MilkBase Alpina Stand alone is dat de temperatuur van de melk die gebruikt wordt geen invloed heeft op de eindkwaliteit van het melkschuim. Deze door ETNA zelf ontwikkelde temperatuurregeling geeft volledige controle over de temperatuur van het melkschuim. In tegenstelling tot stoomverhitting zijn wij, dankzij onze techniek, in staat om de melk gecontroleerd te verwarmen naar de gewenste eindtemperatuur toe.

Geschikt voor élke melksoort
De ETNA MilkBase Connected en de MilkBase Alpina stand alone zijn geschikt voor elke melksoort: volle melk, sojamelk, geitenmelk, havermelk*. De machine kan iedere eiwithoudende melksoort opschuimen tot een mooie, volle, over de tong rollende schuimwolk. Met steeds weer dezelfde schuimkwaliteit. De MilkBase Connected heeft een koeling geschikt voor de meegeleverde 4 liter container. Het is ook mogelijk om direct gebruik te maken van een pak melk of van een pouch.

Voor iedere koffie een passend schuimrecept
Bij de ETNA MilkBase Connected is er ruimte voor 10 recepten, gecombineerd met 6 melksoorten, zorgt dit in totaal voor 60 mogelijkheden die met de koffiemachine oproepbaar zijn. Bij de MilkBase Alpina stand alone zijn er 16 melkschuimrecepten instelbaar. U kunt voor iedere koffiedrank een passend schuimrecept maken voor de perfecte in-cup beleving. De machine is ook geschikt om een heerlijke, warme melk mee te maken, ideaal voor het maken van een latte art. Dit zorgt voor een perfecte barista ervaring.

*Bij bepaalde melksoorten, zoals havermelk, is het belangrijk om de verpakking regelmatig te schudden tijdens gebruik.

ETNA Milkbase.jpg

Meer weten?

Neem contact op met een ETNA dealer bij u in de buurt.

Contact
433