De Braumann Brewer

Uniek aan ETNA koffiemachines

Wij beheersen de beste koffietechniek door ons eigen betrouwbare espresso zetsysteem: de Braumann Brewer.
Speciaal voor ETNA ontwikkeld door de Zwitserse technisch ingenieur Jorg Braumann. Wereldwijd uniek.

Het hart van onze espresso koffiemachines

De Braumann Brewer is het hart van alle espresso medium en large machines. Hier komt de versgemalen koffie samen met het hete water, in exact de juiste verhoudingen, onder de juiste druk en temperatuur. Deze ongekend solide brewer is bevestigd in een robuuste metalen behuizing die alle krachten tijdens het zetproces kan opvangen.

_B5A2783 bewerking-1
Tumbmail Braumann Brewer
Play

De Braumann Brewer

Perfect en betrouwbaar als een Zwitsers uurwerk
Productcatalogus

Meer weten?

Via onderstaande button kunt u direct een digitaal exemplaar van onze productcatalogus aanvragen met een compleet overzicht van ons assortiment.

BEKIJK NU DE CATALOGUS!
Assemblage 2

Triple R – repairable, reusable en recyclable

De technici van ETNA hebben kennis en ervaring en maken keuzes voor de beste componenten en materialen. Gecombineerd met onze drive tot innovatie en perfectie, resulteert ons vakmanschap in betrouwbare koffiemachines die keer op keer de perfecte kop koffiezetten. Onze duurzame koffiemachines hebben een lange levensduur en zijn repairable, reusable en recyclable. Dat is goed voor onze wereld en kostenbesparend. Want ETNA gelooft in premium kwaliteit voor een betaalbare prijs. Bij aanschaf én tijdens het gebruik.

Header 2.jpg

Re-use filosofie

in de praktijk

Sinds begin 2021 worden bij ETNA zetgroepen voor de Espresso medium en large machines geproduceerd. Dit wordt gedaan door medewerkers die bij onze partner Braumann in Zwitserland opgeleid en gecertificeerd zijn. Omdat de productie nu ook bij ETNA plaatsvindt willen wij in het kader van het verlengen van de levensduur van onze producten de volgende stap maken in de Triple R filosofie: Repair – Re-use – Recycle. Binnen de Re-use filosofie bieden wij ook de mogelijkheid om zetgroepen te reviseren.

Wat houdt een revisie in?

Tijdens het reviseren van een zetgroep worden de onderdelen vervangen die geadviseerd worden om bij een onderhoudsbeurt van 100.000 – 120.000 consumpties te vervangen. Dit betreffen de onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage of die om esthetische redenen vervangen kunnen worden.

Braumann beeld

Ontdek meer

Neem contact op met een ETNA dealer voor alle informatie over onze koffiemachines.

Contact
610