Wij beheersen de beste koffietechniek door ons eigen betrouwbare espresso zetsysteem: de Braumann brewer.
Speciaal voor ETNA ontwikkeld door de Zwitserse ontwikkelaar Jorg Braumann. Wereldwijd uniek.

Het hart van onze espresso koffiemachines

De Braumann brewer is het hart van alle espresso medium en large machines. Hier komt de versgemalen koffie samen met het hete water, in exact de juiste verhoudingen, onder de juiste druk en temperatuur. Deze ongekend solide brewer is bevestigd in een robuuste metalen behuizing die alle krachten tijdens het zetproces kan opvangen.

_B5A2783 bewerking-1
Garantie

8 JAAR GARANTIE – DANKZIJ ROBUUSTE KWALITEIT

De zetgroep en molen zijn bepalend voor de betrouwbaarheid van de machine en de kwaliteit van de koffie. Met 8 jaar fabrieksgarantie op de Braumann zetgroep en Braumann molen loopt u geen enkel technisch risico op deze cruciale componenten. 

Uw voordelen van 8 jaar garantie op de Braumann zetgroep en Braumann molen:
•    Lange levensduur gegarandeerd
•    Lage servicekosten
•    Een duurzame oplossing
 

Tumbmail Braumann Brewer
Play

De Braumann brewer

Perfect en betrouwbaar als een Zwitsers uurwerk
Assemblage 2

Triple R – reduce, repair, reuse

De technici van ETNA hebben kennis en ervaring en maken keuzes voor de beste componenten en materialen. Gecombineerd met onze drive tot innovatie en perfectie, resulteert ons vakmanschap in betrouwbare koffiemachines die keer op keer de perfecte kop koffiezetten. Onze duurzame koffiemachines hebben een lange levensduur. Dat is goed voor onze wereld en kostenbesparend. Want ETNA gelooft in premium kwaliteit voor een betaalbare prijs. Bij aanschaf én tijdens het gebruik.

Header 2.jpg

Re-use filosofie

in de praktijk

Sinds begin 2021 worden bij ETNA zetgroepen voor de Espresso medium en large machines geproduceerd. Dit wordt gedaan door medewerkers die bij onze partner Braumann in Zwitserland opgeleid en gecertificeerd zijn. Omdat de productie nu ook bij ETNA plaatsvindt willen wij in het kader van het verlengen van de levensduur van onze producten de volgende stap maken in de Triple R filosofie: reduce, repair, reuse. Binnen de Reuse filosofie bieden wij ook de mogelijkheid om zetgroepen te reviseren.

Wat houdt een revisie in?

Tijdens het reviseren van een zetgroep worden de onderdelen vervangen die geadviseerd worden om bij een onderhoudsbeurt van 100.000 – 120.000 consumpties te vervangen. Dit betreffen de onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage of die om esthetische redenen vervangen kunnen worden.

Braumann beeld

Ontdek meer

Neem contact op met een ETNA dealer voor alle informatie over onze koffiemachines.

Contact
610