ETNA Coffee Technologies ontwikkelt en produceert professionele koffiemachines en verkoopt deze aan dealers. Onze dealers leveren de ingrediënten en verzorgen de service. Of het nu verse bonen of instant producten zijn, onze koffiemachines zetten er een heerlijke kop koffie, cappuccino of chocolade van. Dat is onze passie. En dat mag iedereen proeven!

ETNA is gevestigd in Doetinchem. Hier ontwikkelen en produceren wij alle machines. Dit betekent dat de kwaliteit gewaarborgd is met 100% Nederlands vakmanschap. De ETNA producten staan bekend om de hoge kwaliteit, lange levensduur en lage servicekosten. Onze passie leidt ertoe dat wij steeds op zoek zijn naar de beste technologieën, componenten en materialen voor de perfecte kop koffie.

Via onze dealers vinden de koffiemachines hun weg naar de eindgebruikers in o.a. kantoren, industrie en horecalocaties. In de afgelopen 25 jaar hebben wij een productportfolio opgebouwd met koffiemachines die gebruik maken van 3 zettechnologieën. Door onze expertise zal onze klant geen dag zonder koffie zitten. 

Door onze groei in de afgelopen jaren hebben we vestigingen geopend in Duitsland, Denemarken en Polen. Daarnaast bevinden onze dealers zich op diverse locaties in Europa. We opereren nu vooral op de Europese markt, maar hebben de ambitie om dit verder uit te breiden ook buiten Europa.

ETNA Partner Programma: profiteer van de voordelen

De samenwerking met onze dealers is vastgelegd in het ETNA Partner Programma. Als ETNA dealer profiteert u o.a. van deze voordelen:

  • Aantrekkelijke kortingen op koffiemachines, accessoires en onderdelen
  • 24/7 toegang tot het ETNA dealerportaal met alle relevante productinformatie
  • Gratis (online) trainingen en technische ondersteuning van ons Technical Support Team
  • Deelnemen aan de jaarlijkse ETNA Dealerdagen en aansprekende VIP-events
  • Een gedreven en betrokken ETNA team met een servicegerichte instelling

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een kennismaking.

Ja, ik wil graag meer weten!
VIP event

Duurzaam partnerschap

We onderscheiden 5 partnerlevels in het ETNA Partner Programma: van brons tot strategisch partner. We werken nauw samen met onze ETNA dealers om samen maximale groei te realiseren. Wij willen robuust bouwen op de lange termijn relaties met onze partners, waarde toevoegen aan hun bedrijf door middel van innovatie, maatwerk en de laagste total cost of ownership. 

Naast onze eigen ETNA productlijnen is het mogelijk - vanaf bepaalde ordergroottes - een eigen look & feel toe te voegen aan uw koffiemachine. De voorbeelden geven een indruk van de mogelijkheden.

764