ETNA MilkBase connected vrijstaand
Afbeelding Milkbase
Play

Bekijk de video

...en ontdek alle voordelen van de ETNA MilkBase Connected!

Vol melkschuim in een handomdraai

De ETNA MilkBase Connected is speciaal ontwikkeld om te koppelen aan onze ETNA Sagitta en ETNA Dorado Espresso Compact en Medium. Samen vormen ze de ideale combinatie van een robuuste en kwalitatief hoogwaardige koffiemachine met een slimme verse melkmachine die in handomdraai vol melkschuim creëert. Hierdoor wordt de perfecte latte macchiato en cappuccino bereidt.

ETNA MilkBase compact 315 x 319 px


ETNA MilkBase Connected
Compact

ETNA MilkBase medium 315 x 319 px


 

ETNA MilkBase Connected 
Medium

ETNA MilkBase Sagitta 315 x 319 px


 

ETNA MilkBase
Sagitta

Alle features op een rij!

Flow-through heaters: voor een stabiel, constant eindproduct

Elke latte macchiato of cappuccino die u bereidt hoort dezelfde kwaliteit melkschuim te hebben. Uniek aan onze ETNA MilkBase Connected technologie is dat de temperatuur van de melk die gebruikt wordt geen invloed heeft op de eindkwaliteit van het melkschuim. Deze door ETNA zelf ontwikkelde temperatuurregeling, met behulp van twee gekoppelde flow-through heaters, geeft volledige controle over de temperatuur van het melkschuim. In tegenstelling tot stoomverhitting zijn wij, dankzij deze techniek, in staat om de melk gecontroleerd te verwarmen naar de gewenste eindtemperatuur toe.

MilkBase techniek
MilkBase voor alle merksoorten

Tot 10 melksoorten te programmeren: volle of halfvolle koemelk of van soja, geitenmelk of haver:

De ETNA MilkBase Connected is geschikt voor elke melksoort: volle melk, sojamelk, geitenmelk of havermelk*. De machine kan iedere eiwithoudende melksoort opschuimen tot een mooie, volle, over de tong rollende schuimwolk. Met steeds weer dezelfde schuimkwaliteit. De MilkBase Connected is voorzien van een 4 liter koeling. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van een pak melk of van een pouch.

* Bij bepaalde niet-gehomogeniseerde melksoorten, zoals havermelk, is het belangrijk om de verpakking regelmatig te schudden tijdens gebruik.

Headerbeeld duurzaamheid 2.jpg

TRIPLE R:
REDUCE - REPAIR - REUSE

Een ETNA koffiemachine of melksysteem is altijd de verantwoorde keus. Ook na aanschaf: onze koffiemachines en melksystemen zijn zeer betrouwbaar, hebben een lange levensduur en vitale onderdelen zijn eenvoudig te repareren of vervangen. Dat zorgt voor lage onderhouds- en servicekosten. En gegarandeerd lekker melkschuim!

ETNA's duurzaamheidsvisie
766