ETNA is volop in beweging. Wij zitten nooit stil. Om u mee te nemen in deze ervaring, nodigen wij u van harte uit om ons te volgen op de diverse media kanalen zoals LinkedIn en Youtube. In onderstaand overzicht leest u de belangrijkste gebeurtenissen van de laatste maanden.

ETNA Sagitta bovenkant

Maak koffie als een barista, met één druk op de knop

Aansprekend design, een slim systeem voor de perfecte espresso, lungo, cappuccino, latte macchiato of warme chocolade én de vertrouwde, duurzame ETNA kwaliteit. Dat zijn een paar van de belangrijkste kenmerken van de nieuwe ETNA Sagitta, de koffiemachine met verse melk voor kantoor en horeca. 

Ontdek meer

PERSBERICHT - ETNA Coffee Technologies opent vestiging in Polen

Een mooie nieuwe stap in de internationale groei van ETNA Coffee Technologies: de fabrikant van professionele koffiemachines start een eigen vestiging in Marki, op 5 kilometer afstand van de Poolse hoofdstad Warschau. Polen is voor ETNA Coffee Technologies een belangrijke hub voor Oost-Europa, met veel groeipotentieel voor de toekomst. 

Rajmund Wilewski en Krystian Hala worden in de nieuwe vestiging verantwoordelijk voor de verkoop en de technische support. De heren zijn blij met deze nieuwe stap: “Dankzij de lokale aanwezigheid, 15 jaar ervaring, ons betrokken team en onze kennis van de markt, kunnen we garanderen dat onze Poolse klanten de best mogelijke service en ondersteuning krijgen."

Lees hier het volledige persbericht.

Team ETNA Polska
Linda

Linda van de Maat nieuwe directeur operations ETNA Coffee Technologies

De directie van ETNA Coffee Technologies is uitgebreid met bedrijfskundige Linda van de Maat. Sinds 1 februari 2023 is zij als directeur operations eindverantwoordelijk voor de productie, het magazijn, de logistiek, inkoop en HRM. Het directieteam bestaat nu – naast Linda van de Maat – uit Richard Vogelzang, Joop Veenhof en Peter Jager.

Haar ambitie bij ETNA Coffee Technologies: “Gecontroleerd invulling geven aan de enorme groei die we doormaken. Door samen met het team processen te optimaliseren en iedere dag na te denken of we de dingen slimmer of beter kunnen doen. Daarnaast richt ik me op het zekerstellen van een sociaal veilige werkomgeving, waarin we het talent van al onze medewerkers optimaal benutten en voldoende ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.”

Lees hier het volledige persbericht.

Schrijf u nu in voor onze praktijktrainingen!

Om er voor te zorgen dat u alle ins & outs van onze koffiemachines weet, geeft ETNA regelmatig trainingen op het gebied van installeren, programmeren, reiniging en onderhoud. Praktijktrainingen waarbij u, onder begeleiding van onze ervaren trainers, zelf aan de slag gaat met onze koffiemachines. Op één van onze kantoren of online.

Bekijk hier ons actuele trainingsaanbod.

ETNA Academy.jpg
Etna 3845 kl.jpg

MilkBase: your friend for fresh foam

Perfect vers melkschuim voor de perfecte latte macchiato of cappuccino. De ETNA MilkBase Connected en de MilkBase Alpina Standalone zijn slimme machines die in een handomdraai heerlijk, vol melkschuim creëren. De ETNA MilkBase Connected dient gekoppeld te worden aan onze Dorado Espresso Medium of Dorado Espresso Compact. De MilkBase Standalone is een standalone oplossing en ideaal voor horeca. 

Ontdek meer 

ETNA officieel partner Solar Team Twente

We zijn trots dat ETNA Coffee Technologies officieel partner is van het Solar Team Twente. Solar Team Twente is de winnaar van de Solar Challenge Marokko 2021; een zware race over 2.500 kilometer door de woestijnen en bergen van het West-Afrikaanse land. Tijdens onze ETNA Partnerdagen in november 2022 laten de studenten van het Solar Team Twente zien wat 'Simply Unstoppable' voor hen betekent.

 

Lees meer over het Solar Team.

51638846811_6ba5116850_o.jpg
Donatie voedselbank

Donatie voedselbank

De winactie tijdens de Open Bedrijvendag Doetinchem 2022 heeft een winnaar opgeleverd! Alle koffiebonen zijn geteld en het zijn er in totaal 10.561. De winnaar is meneer Tolkamp uit Zelhem met 10.500 bonen. Het goede doel van zijn keuze is de Voedselbank. Op de foto ziet u meneer Tolkamp, Anne Sprenkelder en Peter Jager, namens ETNA, de waardecheque t.w.v.     € 1.000,-  overhandigen aan de vrijwilligers van de Voedselbank Doetinchem. 

Maak kennis met onze Dorado Espresso Premium 10”

Een 10” Inch Touchscreen, strak en modern design en RVS roosters. De nieuwe Dorado Espresso lijn heeft een exclusieve uitstraling en zorgt voor de optimale koffiebeleving. Dezelfde hoogwaardige technologie en dezelfde betrouwbare kwaliteit die u gewend bent van de Dorado Espresso lijn, maar dan met een modern design. Onze Dorado Espresso Premium 10” Compact, Medium en Large zijn voorzien van nieuwe features; functionaliteit en design tillen deze machine naar een next level.

Ontdek meer 

Etna 3735.jpg
Foto Persbericht Uitbreiding team Duitsland

Uitbreiding team Duitsland

Twee belangrijke functies bij ETNA Coffee Techonolgies Deutschland zijn vervuld! Voor zowel de verkoop als de techniek zijn twee bewezen experts uit de markt in dienst bij ETNA gekomen. "Dankzij de lokale aanwezigheid en ons uitgebreide team kunnen we garanderen dat onze Duitse klanten en gespecialiseerde partners de best mogelijke servicekwaliteit krijgen!" zegt Christoph Nowak, Country Manager Duitsland.

Volg onze trainingen online

Wij delen graag onze kennis over onze koffiemachines. Hiervoor geven wij regelmatig trainingen. Op ons dealerportaal kunt u zich direct inschrijven voor een training.

Ga naar dealerportaal -> techniek -> kies product -> klik op het icoontje trainingen of klik hier

Opstelling webinar
ETNA MilkBase no background

ETNA Coffee Technologies introduceert de MilkBase; Your friend for fresh foam

De MilkBase is speciaal ontwikkeld om verse melk om te toveren tot perfect melkschuim. De innovatieve technologie van de MilkBase gecombineerd met de ETNA Dorado Espresso Medium creëert in een handomdraai een romige cappuccino en heerlijke latte macchiato.  

De ETNA MilkBase biedt, in combinatie met onze koffiemachine, een unieke barista ervaring met  gemak en consistente melkschuim kwaliteit. De MilkBase is geschikt voor elke melksoort; volle melk, sojamelk, geitenmelk, havermelk. Elke eiwithoudende melksoort wordt op geschuimd tot een mooie, volle schuimwolk. ‘’De MilkBase biedt de mogelijkheid voor 16 verschillende schuimrecepten die eenvoudig met onze koffiemachine oproepbaar zijn. Dit maakt het mogelijk om voor elke koffiedrank een passend schuimrecept te maken voor de perfecte in-cup beleving. Zelfs een warme melk is mogelijk’’, aldus salesmanager Eric Jansen.

771