MilkBase Alpina Stand Alone, side zonder achtergrond.png
MilkBase Alpina Standalone detail 3 zonder achtergrond.png

De perfecte barista ervaring met gemak, keer op keer

Onze ETNA Alpina MilkBase Standalone is het perfecte melkapparaat ter ondersteuning van barista's in hun dagelijks werk. Gemak, snelheid en altijd een consistente kwaliteit van de melk en melkschuim in één machine. De ETNA Alpina MilkBase Standalone bespaart tijd, geeft kop naar kop perfect melkschuim en is ook geschikt voor het maken van latte art. De ideale verse melkmachine in combinatie met een pistonmachine; uitermate geschikt voor de horeca.

Elke latte macchiato of cappuccino die u bereidt hoort dezelfde kwaliteit melkschuim te hebben. Hiervoor is de juiste temperatuur van de verse melk bij de bereiding van het melkschuim essentieel. Uniek aan onze ETNA Alpina MilkBase Standalone is dat de temperatuur van de melk die gebruikt wordt geen invloed heeft op de eindkwaliteit van het melkschuim. Deze door ETNA zelf ontwikkelde temperatuurregeling geeft volledige controle over de temperatuur van het melkschuim. In tegenstelling tot stoomverhitting zijn wij, dankzij onze techniek, in staat om de melk gecontroleerd te verwarmen naar de gewenste eindtemperatuur toe. Bij de ETNA Alpina MilkBase Standalone is ook koud schuim mogelijk. 

Alle features op een rij!
Milkbase Alpina Stand Alone jug, website.png

Geschikt voor élke melksoort

De ETNA MilkBase Alpina Standalone is geschikt voor elke melksoort: volle melk, sojamelk, geitenmelk of havermelk*. De machine kan iedere eiwithoudende melksoort opschuimen tot een mooie, volle, over de tong rollende schuimwolk. Met steeds weer dezelfde schuimkwaliteit. Het is ook mogelijk om direct gebruik te maken van een pak melk of van een pouch. De ETNA MilkBase Alpina Standalone is te koppelen aan elke melkkoeler. 

* Bij bepaalde niet-gehomogeniseerde melksoorten, zoals havermelk, is het belangrijk om de verpakking regelmatig te schudden tijdens gebruik.

Voor iedere koffie een passend schuimrecept

Bij de ETNA Alpina MilkBase Standalone is er ruimte voor 16 recepten, gecombineerd met 10 melksoorten, zorgt dit in totaal voor 160 mogelijkheden die met de koffiemachine oproepbaar zijn. U kunt voor iedere koffiedrank een passend schuimrecept maken voor de perfecte in-cup beleving. 
 

Headerbeeld duurzaamheid 2.jpg

TRIPLE R:
REDUCE - REPAIR - REUSE

Een ETNA koffiemachine of melksysteem is altijd de verantwoorde keus. Ook na aanschaf: onze koffiemachines en melksystemen zijn zeer betrouwbaar, hebben een lange levensduur en vitale onderdelen zijn eenvoudig te repareren of vervangen. Dat zorgt voor lage onderhouds- en servicekosten. En gegarandeerd lekker melkschuim!

ETNA's duurzaamheidsvisie
768