“Ik krijg hier het vertrouwen om te kunnen groeien in mijn werk”

Imelda, van assemblagemedewerker tot lijnsupervisor

In oktober 2015 begon Imelda bij ETNA Coffee Technologies als assemblagemedewerker. Inmiddels is ze opgeklommen tot lijnsupervisor; leidinggevende van de afdeling. Hartstikke leuk, vindt ze. "Het is hier gezellig en ik krijg ontzettend veel energie van dit werk."

Sinds januari 2023 is Imelda lijnsupervisor van de afdeling waar de kabelbomen voor de koffiemachines worden gemaakt, en de KO-baan. “ETNA laat merken dat ze vertrouwen in mij hebben”, vertelt Imelda. “Ik krijg verschillende kansen om mijzelf te ontwikkelen, en die grijp ik graag aan! Ik heb geen opleiding gevolgd, maar ben puur op ervaring op dit niveau gekomen. Uiteraard heb ik wel, voordat ik als lijnsupervisor startte, een cursus gevolgd. Ik ben de afgelopen jaren echt gegroeid, zowel binnen mijn werk als privé.” 

Familiegevoel
Imelda is graag met haar handen bezig. “Mijn werk is mijn passie geworden, ik wil graag mijn teamgenoten enthousiasmeren en ze een goed gevoel geven. Als er nieuwe collega’s in mijn team komen, dan doe ik er graag alles aan om ze te helpen en de benodigde vaardigheden aan te leren. Dit geeft ook het familiegevoel binnen ETNA weer: we doen het allemaal samen. En het is fijn dat ik hier ook echt mezelf kan zijn, ik hoef geen masker op te zetten en iedereen wordt gewaardeerd. Het is hard werken, maar er is ook ruimte voor gezelligheid. De onderlinge sfeer is leuk. We spreken dan ook regelmatig buiten werktijd met elkaar af.”

Dol op deadlines
Hoe ziet Imelda’s werkdag eruit? “’s Ochtends komt er een orderlijst binnen met wat er die dag afgemaakt moet worden. Op basis hiervan maak ik een planning. Het is voor mij het belangrijkste dat we het dagdoel behalen, natuurlijk zonder fouten. Gaat er toch iets niet goed, dan moet ik bijsturen. Dit betekent soms dat ik een collega op fouten moet aanspreken. Dit is niet altijd leuk om te doen, maar het is wel nodig om het gewenste resultaat te kunnen behalen. Gelukkig ben ik dol op deadlines. Elke dag sta ik met een positieve instelling op en ik heb altijd zin om naar mijn werk te gaan. Zolang ik geen vervelende kriebel in mijn buik krijg en niet met tegenzin naar mijn werk ga, hoop ik dat ik bij ETNA mag werken tot aan mijn pensioen!” 
 

Wil jij werken in een gezellige organisatie en je blijven ontwikkelen? Dan ben je bij ETNA aan het juiste adres! Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met onze HR-functionaris Anne Sprenkelder; hrm@etna-ct.com

738