“Als je wilt, kun je hier veel bereiken: mogelijkheden genoeg!”

Glenn Meijer, servicemonteur bij ETNA Coffee Technologies

Acht jaar geleden kwam Glenn via het uitzendbureau terecht bij ETNA Coffee Technologies, als assemblagemedewerker. Tijdelijk, was de bedoeling. Maar het liep anders en inmiddels is hij doorgegroeid tot servicemonteur. Hoe ziet hij werken bij ETNA?

Toen Glenn bij ETNA Coffee Technologies begon, bevond het bedrijf zich nog in de opstartende fase. Het team was klein en hecht en hij voelde zich hier meteen thuis. “Ik had het erg naar mijn zin, maar na anderhalf jaar wilde ik een machinistenopleiding gaan volgen. Die bleek helaas niks voor mij te zijn, dus ben ik ermee gestopt. Om uit te zoeken wat ik nou echt wilde, ben ik via het uitzendbureau aan de slag gegaan bij verschillende bedrijven. Maar ik voelde me nergens zo op mijn plek als bij ETNA.”

Nieuwe uitdaging 
Tijdens zijn werk bij andere bedrijven kwam Glenn tot de conclusie dat ETNA Coffee Technologies een goede werkgever is: “Ik had er een warm familiegevoel, iedereen staat voor je klaar en is bereid je te helpen. De arbeidsvoorwaarden en het salaris zijn goed en ook de toekomst van het bedrijf ziet er goed uit. Hier wilde ik graag weer deel van uitmaken. Ik heb contact opgenomen en aangegeven dat ik wilde terugkomen, maar wel toe was aan een nieuwe uitdaging.” 

Opleiding via ETNA
Om zich verder te kunnen ontwikkelen, kreeg Glenn de mogelijkheid om de opleiding Mechatronica te gaan volgen, naast zijn werk in de assemblage. “Een mooie kans, waar ik heel dankbaar voor ben! Na het behalen van mijn diploma, ben ik gestart als servicemonteur binnen het technical support team. Ik verleen service aan zowel dealers als eindgebruikers en van de diversiteit aan werkzaamheden word ik heel gelukkig. De ene keer ben ik administratief bezig, een ander moment ben ik aan het testen of onderweg naar een klant. Geen twee dagen zijn hetzelfde!” 

Goede begeleiding
“Waardering vind ik belangrijk, als personeelslid maar ook als collega. Hier krijg ik die zeker. Net als veel vrijheid en verantwoordelijkheid om mijn eigen functie in te vullen. Je wordt binnen ETNA gezien als een persoon en niet als een nummer.”
Hoe ziet Glenn zijn toekomst binnen ons bedrijf? “Ik hoop over vijf jaar trainingen te geven aan dealers, zodat zij de juiste ondersteuning kunnen geven aan hun klanten. Een reële mogelijkheid, want ik word hier goed begeleid en krijg kansen om mezelf verder te ontwikkelen. Er zijn volop mogelijkheden en hier wordt graag met je meegedacht. Ik zit hier echt op mijn plek!”

Wil jij werken in een gezellige organisatie en je blijven ontwikkelen? Dan ben je bij ETNA aan het juiste adres! Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met onze HR-functionaris Anne Sprenkelder; hrm@etna-ct.com

615